Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja przystań

Noc taka cicha serce me wzdycha
Trzymasz me dłonie oczy wpatrzone
Tu nasza miłość swą przystań ma.

Noc tak spragniona i upojona
Przytulam ramię moje do Ciebie
Znów nasza miłość swą przystań ma.

Ciała rozgrzane rozpakowane
Przy sobie mocno falują znów
Tu nasza miłość swą przystań ma.

O takiej chwili marzyłam zawsze
Blisko przy Tobie poczuć ten smak
Bo nasza miłość już przystań ma.

Thebestkasiaa 25.07.2016

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 16:58

    Dziękuję Krisso :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Krisso

    25 July 2016, 20:10

    Piękna ta twoja przystań Kasiula :)))))
    Miłego wieczoru :))))

  • Thebestkasiaa

    25 July 2016, 16:35

    Dziękuję Cris za miłe słowa :) :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Cris

    25 July 2016, 05:46

    To pięknie jeśli Wasza ''miłość już przystań ma.''
    Pozdrawiam na dzień dobry Kasiu :))