Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz przeznaczenia "

Nocnych tęsknot blask
Płomień błyszczący w Nas
Walc rozbrzmiewa - szumi las
Szumi morze...krzyczy mewa
Walc kołysze, walc uśmierza ból
To Nasz czas - przeznaczenia
Gwiazdy w deszczu tańczące
Niebo jakby płaczące dla Nas
Obejmujesz mnie zmysłami
Walc ten wyjątkowy przed Nami
Płatki róży pachnące - żyjące
Nowy dzień, a za oknem słońce
Słońce - Nowe możliwości
Uśmiech na ustach Twych gości
Czas radości przed Nami..
26.08.2020

Dedykowany Tobie
Godzina 20:40

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!