Menu
Gildia Pióra na Patronite

noc w nas

Noc nigdy nie śpi
Noc nie zadaje pytań
Czuwa nad Twą wolnością
...ograniczona dniem

Noc jest w Twoim sercu
Noc przekracza granice
Wymyka się za dnia
Ucieka przed życiem

Noc budzi lęki
Lecz obezwładnia strach
Noc woła o pomoc
... i krzyczy z rozkoszy

Noc w nas
Zapala się i gaśnie
Przymknij prawe oko
Noc w nas nie stygnie

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
  • Disalice

    29 November 2012, 22:56

    Dziękuję i również pozdrawiam ;)