Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozmowy

_* nocne rozmowy *_

Bo z nocą rozmawiam szeptem...
Wzdycham słodko do księżyca.
Gwiazdy emanują ciepłem,
Moje myśli mrok dotyka.

Mamy wspólne tajemnice,
Dotykiem się poznajemy.
Ciała jeszcze nie odkryte,
Szukamy miłosnej veny.

W kołysce, zgubiony gwiezdnej,
Hen, w absolutu bezmiarze
Tkany szalem drogi mlecznej
Miłość niosę nocy w darze.

_* rozmowy miłosne *_

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących