Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Noc, jedyną porą gdy kolory naszych myśli intensywnością rozpraszają,
kiedy sny o poranku już w pamięci zamglone,
w ten ciemny czas biją blaskiem niezwykłym,
pozwalając na krótką chwilę poczuć marzeń rzeczywistość,
tak odległych, tylko w teorii nieosiągalnych,
kiedy o poranku lekki ich zarys,
wzmaga siłę do ich spełnienia.

14 316 wyświetleń
146 tekstów
8 obserwujących
  • krysta

    22 May 2013, 15:53

    piękny wiersz :)
    pozdrawiam :)