Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

noce są ciepłe
pełne obecności twoich rąk
puszyste

często obrażone
i przebiegle jak kot
wyciągają podstępnie moje słabości
wyjąc tęsknotą do tarczy księżyca
jak stepowy lis

Sylwia Pryga

40 647 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!