Menu
Gildia Pióra na Patronite

WAHANIE!

Noc-Dniem!
A dzień samotnością zasłany.
Napierajace myśli rożne, samobójcze...
Wiara załamana, już nie ta sama...
Chwile spalane w blasku słońca.
Niestabilne...
Uczucia, myśli, wiara, rozum...
Przyszłość Niepewna.

11 147 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!