Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeciwstawność

Noc,
ciemność i tęsknota.
Dzień,
światłość i nadzieja.
Ty,
oddech i pożądanie.
Ja,
bezdech i pragnienie.
Miłość,
ślepota i kochanie.
Nienawiść,
bieda i rozpacz.
Życie,
prawda i miłość.
Śmierć,
fałsz i ulga.
Świat...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
  • motylek96

    30 June 2012, 14:46

    wyliczanka dobrze zaprojektowana