Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka

Nocą wszystkie myśli
Wściekle hałasują
Jedna po drugiej
Pukają do twojego serca
Żeby zobaczyć
Czy to ich czas
A tam chaos ogromny
Trwa w najlepsze
Bo toczy się walka
Między "muszę spróbować"
A "Tylko czy to ma sens"
I tylko jedno pozostaje
Takim jakim było
Ona i jej piękno
Nie zapominasz o niej
Gdyż ma u ciebie
Stałe miejsce
Kochasz ją
Więc to naturalne
I zapewne znając jej intencje
Szybko podjąłbyś dobrą decyzję
Byle z nią być
Aby pocałunkami czułymi
Obdarowywać
Tuląc jednocześnie najmocniej
Ponieważ jest dla ciebie WSZYSTKIM

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!