Menu
Gildia Pióra na Patronite

...nocą...

...nocą...
w ogrodzie moich
myśli
powędruję ścieżką
wśród kwiatów...
zbiorę rosę
z nieśmiałych
płatków,
wsłucham w śpiew
rozmarzonego
szeptem gwiazd
wiatru...
by odnaleźć
swoje zagubione sny...
bo w nich
tylko Ty...

78 388 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • anna kowalczyk

    6 August 2010, 00:00

    ...dziękuję....

    :)))***

  • dybus77

    5 August 2010, 16:51

    Aniu !!!!jesteś jak perła która lśni szlachetnością...

  • Seneka 18

    5 August 2010, 16:36

    Cudny wiersz...

  • dybus77

    19 July 2010, 21:42

    Piękne to mało powiedziane pozdrawiam

  • Voyage

    10 July 2010, 14:06

    w szepcie gwiazd uniosę melodię twego snu...

    pięknie;)