Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świadomość uśpiona bywa zdradliwa

Nocą szukała sensu

Do wszystkiego

Spotkała

Łowcę czyhającego

Na sny

Nie miała w ogóle czasu

Dla niego

Bo musiała już iść

Ktoś ją zawołał

I uwolnił od koszmaru

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!