Menu
Gildia Pióra na Patronite

~.

Nocą, spotkajmy się.
Ty przyjdziesz z oczami jak burzliwe niebo,
A ja z tymi przypominającymi głęboki, ciemny las.
Zaczniemy szukać siebie w sobie nawzajem.
Mocować spojrzeniami.
Ty podarujesz mi deszcz,
A ja dam Tobie tajemnicę.
Tej jednej nocy
i już nigdy więcej.

19 133 wyświetlenia
130 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!