Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

nocą pachnie błękit
morza którym płyniemy
pośród spadających gwiazd

kołysze głos -
serca i oddech płatka
na szczycie czasu

snow is falling
in love

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!