Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez mantry

nocą odległości splątane
we włosach komet,

kosmiczne wybuchy
niszczą pocałunki gwiazd.

a rankiem, myśli jakby mniej
przejrzyste

dosięgają przebudzenia,
w nich wszechświat
obraca się pozornie.
(24.05.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • No_One_

    25 September 2012, 12:16


    W ogóle piszesz "inaczej", i właśnie
    dlatego wychodzą takie świetne teksty.

    Miło Cię znów czytać.

  • 6 June 2012, 19:55

    Bardzo interesujący tekst :)

  • marka

    25 May 2012, 18:14

    Ciekawy,taki inny.