Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla T.

nocą koisz me zmysły i karmisz miłością
spojrzeniem pochłaniasz totalnie

nocą błądzisz w ciemności i toniesz w mej głowie
szeptem malinowym hipnotyzując

nocą złe duchy odpędzasz gdy w śnie się pogrążam
i ramieniem osłaniasz stalowym

wszystko jest proste
nocą

204 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!