Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senne marzenie

Nocą kiedy zaśniesz'
Wkradnę się cichutko'
Będę snem na jawie'
Twych marzeń poduszką'
Skradnę Ci sen cały'
Noc należy do mnie'
Za dnia będziesz tęsknił'
Nocą marzył o mnie.

109 616 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!