Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okiem Horusa

nocą
kiedy nie śpię

mieszam barwy po niebie
chwilę przymierzam do następnej
od prawej do lewej
i sprawdzam
czy się zmieszczę

od snu do snu
to całkiem niedaleko
a jednak szerokie jest spektrum
nocy i dnia

w sam raz na wieczność

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    2 April 2016, 18:51

    Rozar, to nie był ..orła lot, niestety ;)
    Aga, zdarza się tylko wybranym... :)
    Arti, gadałam ze Zdrowusem, ale był coś milczący... ;)

    Dzięki za obecność. :))

  • 14 March 2016, 13:23

    Sokole oko mówi, że niedobór snu nie pozwoli Ci osiągnąć stanu Zdrowusa. ;)
    Wiem, kolory kuszą.
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))

  • misiek45

    14 March 2016, 10:45

    Też tak mam czasem ....Pozdrawiam milutko na dzień dobry :)

  • RozaR

    13 March 2016, 18:49

    wysoko o wszystkim