Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadal

nocą jak księżyc
pozwalasz dostrzec
własny cień
przywracasz
stracone światło

tylko tu
nie czuję wstydu
za słowo miłość

tu
przy tobie
w sercu

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!