Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niesen.

Nocą
gdy parzy bliskość
której nie ma
umieram nieśmiertelnie
a orle smutki
rozrywają mnie
na skale samotności

Za jakie grzechy,
jaki ogień?

Zadość
ulepię Cię jeszcze
załzawionymi dłońmi
gliną ze snu
starannie wyrzeźbię Twój kształt
śpij...

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    11 October 2015, 09:22

    gliną ze snu... piękne ^^

  • 11 October 2015, 00:34

    Dobra lektura na niesen.

  • RedRose

    11 October 2015, 00:13

    jakie to piękne ;)

    dobranoc