Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moją prawdą Jesteś

Nocą
Emocje są
Mocniejsze
Serce bije szybciej
A myśli
Obfite
W czułość
Pozostawione
By dojrzały
To po to
Aby tylko dla Ciebie
I nikogo więcej
Przetrwały

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących