Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Lunatycy

noc

zaglądam na drugą stronę
gwiazd
uśmiechasz się do mnie
leżąc na boku
srebrnym pyłem liżesz
śliniące się na twój widok
kocie łby

uwielbiam te chwile
kiedy naga iskrzę
w twoim blasku

czekam

przybierasz na sile
wtórować nam będzie
niespokojny oddech
miasta

Sylwia Pryga

40 623 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    30 January 2021, 08:08

    Maćku, bardzo dziękuję🙂❄️