Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwojako

Noc za oknem
walczy ze świtem
A ja walczę
sama ze sobą
Kocham
czy udaję?
Wielbię
czy mi się wydaje?
Szczera
czy kłamliwa?
Dwie osoby
w jednym ciele.
Stanowczo
za wiele.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • Sol 8

    25 March 2011, 10:53

    Nie ty jedna masz taki dylemat :):) Pozdrawiam :):)