Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocne rozmowy

Noc szepce mi,
że jesteś dobrym przyjacielem,
że pomożesz w walce ze smutkiem,
że razem wygramy ze strachem.

Rozpowiada o twych zaletach,
Mówi że każdy człowiek w pogoni za Tobą trwa.

Noc szepce mi,
że zwą Cię szczęściem.

Uprzejme gwiazdy na prośbę nocy
Oświetlają Ci drogę
do mojego serca.

Noc szepce mi,
że jesteś już blisko.
Czuje Twój oddech,
Wiem także o uśmiechu
na Twoich ustach.

Czekam,
Aż położysz się obok.
Czekam,
Na przytulenie radości

72 094 wyświetlenia
610 tekstów
12 obserwujących
  • krysta

    26 May 2016, 20:55

    i szept o ciebie...

    ładnie :)