Menu
Gildia Pióra na Patronite

kawałek życia

(...)Noc się uśmiechnęła, ze współczucia, z zachwytu…
Chciała coś powiedzieć ale łzy dławiły jej głos..
Odeszła nic nie mówiąc, jakby nigdy nic..
Zostawiła kartkę, na niej kilka słów..
„Jeśli ktoś pokocha kogoś aż tak jak on ją..
Jak ktoś pokocha tą dziewczynę bardziej niż on..
Wtedy wrócę. Podpisano krwią.”

Nigdy nie wróciła.

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
  • bajka1

    29 July 2011, 22:17

    kawałek życia lecz bardzo wymowny i świetnie napisany...pozdrawiam!!!!