Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obudź mnie

Noc rodzi sny
Niebo płacze okruchami
Migoczą wspomnienia,
gwiazdy, pragnienia

Sny rodzą nieskończoności
Mary, koszmary, dramaty
O szarej, zwiędłej miłości
o pustce i samotności

Noc rodzi sny
Jawa przynosi ukojenie
Źle sypiam kochany
Czy rano zagoisz me rany?

12 266 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących