Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc przysłania mi widoki
Lecz obraz zmysłami chłonę
I widzę kto jest przy moim boku
Nawet gdy mam zamknięte oczy

Oczy zamknięte
Dusza jednak uchyla drzwi
Bym mógł do Ciebie czasami uciec
By być z Tobą choć małą chwilę
Do póki nie wstanie znowu kolejny dzień

Dzień jest piękniejszy
Po naszym spotkaniu
A nawet nie czuję że jestem nie wyspany
Bo jednak jakby nie było
Całą noc spałem przykryty po samą szyję

17.10.2015.

றĭℓℓ... ™

18 348 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • jedna_łza

    19 November 2015, 14:11

    Pięknie piszesz ...Lubię Cię czytać :):):)

  • PainWithoutLove

    28 October 2015, 19:20

    "... I widzę kto jest przy moim boku
    Nawet gdy mam zamknięte oczy.. "
    Piękne ;)

  • fyrfle

    21 October 2015, 14:33

    Prawdziwą prawdę piszesz!

  • mill

    20 October 2015, 13:22

    ...dziękuję Cris...pozdrawiam ;)....

  • Cris

    18 October 2015, 13:47

    Ciekawy wiersz... a i ''Dzień jest piękniejszy''
    Z pozdrowieniami :) Cris

  • mill

    18 October 2015, 11:13

    ...Krysiu ....Malutka ....Madziu ...serdecznie dziękuję ....;) ....:*...:*....

  • giulietka

    17 October 2015, 13:21

    Tak ucieczka pozwala wrócić do siebie i pójść dalej w stronę Miłości...
    Przytulnie tu u Ciebie, Milluś, zostaję;)

  • Malusia_035

    17 October 2015, 11:31

    Bardzo ładny ciepły wiersz Milluś :))) Służy ci to Twoje słoneczko :) szczęścia i Miłości :))

    Pozdrawiam Ciepło :)))*

  • krysta

    17 October 2015, 08:51

    dusza uchyla drzwi to cały Ty Hann...pięknie.
    pozdrawiam na dobry dzień :)