Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

noc, przykrywam łzy
czuję jak mnie rani
każdy szelest...
udaje ze to nie boli

strach jest silniejszy niż miłość

nie ogarniam życia
jest okrutne
jak mogę dać je dziecku,
i skazać go na ten bezsens?

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!