Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Noc przykrywa ciemne niebo
Gwiazdy świeca ponad ziemią
Myśl jest w tańcu zanurzona
Głowa do snu ułożona
We śnie idę znów do Ciebie
Gdzie ty jesteś tego nie wiem

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!