Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc przykryła mnie
swoim płaszczem gwiazd
szukam w nich odpowiedzi

słowami karmisz
głodne ramiona i serce
pocieszasz oddechem

bywasz tylko nocą
gdy świat pogasi lampy
przychodzisz
jak gdyby nigdy nic
rozpalasz moją nadzieję

47 969 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • skrobek

    8 May 2013, 12:25

    nocą dziwne myśli po mojej głowie chodzą :)

  • Julka 10

    22 April 2013, 21:20

    bo sny Dominiko, bywają najpiękniejsze :) i obyśmy tylko...realnie wszyscy śnili ;))