Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudna noc

Noc nie przynosi odpoczynku
Budzą mnie bólu pełne ramiona
Nogi nie zasną z niepokoju
Martwi je dzień pełen chodzenia
Głowa kotłuje się z myślami
Będzie ból głowy czy dzisiaj nie?
Płuca szarpane krótkim wydechem
Szukają tlenu pod poduszką
Noc dziś nie będzie odpoczynkiem
Znów będzie walką o moc na jutro

Embipi

4040 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!