Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chęć

Noc nie jest ucieczką od błędów
kołdra nie przełknie problemów
stworzonych przy słońcu niepotrzebnym
rekin nie ucieka bez ogona
coś ciągnie rozrywa coś
Daleko oczy chowające bezdno
odpłynie zginie na morzu i chmurach
pióra odpadły z niedożywienia
Niemoc
kołdra bez poszewki
otumanione zapachem
w oczekiwaniu na cokolwiek

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!