Menu
Gildia Pióra na Patronite

*Dla Płomiennowłosej*

Noc nastała już za oknem
Gwiazdy lśniące chcą byc słońcem
Połóż się do łóżka miła
Ja wyszepczę ci słów kilka
Na dobranoc karaluchy
Słodkich snów do poduchy
Całusa też dostaniesz chodzą takie słuchy
Odpłyń więc do krainy morfeusza on zawsze cię wysłucha
Ja tutaj cichutko zostanę poczekam aż zaśniesz

4458 wyświetleń
49 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!