Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie widzą, aż będzie bardziej obce

noc może obudzać
z braku kobiety i intuicji

że niewidome
spopiela się wtedy
gdy udaje

następne bez tytułu

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • marka

    15 January 2013, 18:55

    FAjny i artystyczny wiersz.