Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Noc czarnieje,
gwiazdy bledna.
Chce mieć dzisiaj,
ciebie jedna.
Poskładaną, rozebraną,
bo Ty jesteś piękną damą.
Uczesana i pachnąca
w mych ramionach lekko drżąca.
Od wieczora aż do rana
jesteś bardzo roześmiana.

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!