Menu
Gildia Pióra na Patronite

No właśnie

No właśnie,
i jak tu wiersz napisać…
pośród twiterów, facebooków
I jak tu coś namądzić
wśród tych bania luków?

No właśnie,
I jak Ciebie namówić
Pośród tych portali
I jak Cię przytulić
Byśmy byli cali?

No właśnie,
Jak Cię pocałować
Sms-em miło
I jak gps-em
Znajdować co było?

No właśnie,
technika wprzód pędzi
a czy człowiek nadąża?
Czy ważniejsza miłość?
Czy żądza pieniądza?

AD 06.2012

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Janya

    28 June 2014, 17:49

    Dobry wiersz .. Życiowy ..prawdziwy..
    Pozdrawiam;)

  • SebikB

    27 June 2014, 23:46

    dzięki