Menu
Gildia Pióra na Patronite

D

No proszę, obejrzyj się.
Spójrz za siebie.

Co widzisz?
Drzwi zamknięte?

Nawet jeśli będziesz chciała się wrócić,
A będziesz,
To waląc do drzwi
I krzycząc

NIe wpuści Cię nikt.

Teraz proszę,
Idź.

Tego przecież chciałaś.

Ale miej tą świadomość,
Że się skończyło,
Że zamknięte są drzwi.

Wiesz, lubiłem Cię
Dlatego...

Nie, nic.
No idź.

Ale...
Wiedz, inne drzwi pozostają otwarte.

18 357 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!