Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nitki w naszych aortach
Plączą się z dłońmi i mózgiem
W kieszeni oszczędności uczuć
A pod rogówką ukradkowe spojrzenia chowamy
Jak pamiętniki do szuflady
Nie rozmawiamy zapomnieć zatrzymać nie można
Udajemy porządek między nami
Bawiąc się w kotka i myszkę
Rzucając sobie kłębki pod nogi
Nie możemy się znaleźć

29 238 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    9 June 2015, 21:56

    Geomancja, dziękuje za cenny komentarz :) jakieś wskazówki? nad czym powinnam popracować?