Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Niszczenie uniwersum sięga głębi
Drżę bez czegoś czego mi brakuje
Nigdy nie dowiem się co to było
Jedynie Haron zna mnie
Po imieniu jak córkę
Nadał mi je za czasów których nie pamiętam
Zapuszczam się w głębie lasu
Aby spalić wszystkie żółte liście
Stworzyć z nich ognistą rzekę przewieźć
Własną duszę
Na drugą stronę

29 245 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    29 March 2016, 11:18

    zatrzymuje.
    pozdrawiam Luna ;)