Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Woda "

Niosą mnie oceany
W Twoje ramiona Kochany
Niosą mnie rzeki...
W Twoje strony
Byś był spełniony
Niosą mnie nogi
W Twoje progi
Dzban wody trzymam w dłoni
Bez wody nie ma życia
Bez wody nie ma Bycia
Nie ma Nas...
Więc weź mnie...
Delikatnie w swe dłonie
Gdy kubka brak
Ustami spijaj czule
Delektuj się mną
Poczuj mój smak
Nawilżaj każdą komórkę -
Cząstkę swojego ciała
Zobacz jak na Ciebie działam
Każdego dnia i każdej nocy
Kiedy pragnienie w Tobie drzemie
Weź mnie...poczuj spełnienie.

13.10.2020
10:50

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!