Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod stopami

nim z ostatnią chwilą
zdąży wygasnąć
czerpany z niej sens

studnia minionego jak z zapałek
zapada się w słońce

- rozżarzony węgiel
nowych dni

30 301 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!