Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nim wzejdzie słońce.

Nim wzejdzie słońce
Ukłonisz się u stóp
Bram szczęścia
Pragniesz jak każdy
Dostając goryczy
Żegnasz się by odejść
Odchodzisz pragnąc
Dół już wykopany
I już widno.

1218 wyświetleń
27 tekstów
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!