Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nim trwasz chwilo,którą
nazywam życiem,
nim oddech kontroluję,
nim wiarę mam większą
od góry
i ponad
wszystko Cię chwalę,
daj skrawek,
pięknego nieba,
daj siebie w bezkresie
słonecznego dnia
daj miłość co serce
otwiera na zawsze
i daj nadzieję
na mój mały raj .

Teksty z obrazami - Nim trwasz chwilo,którą
nazywam życiem,
nim oddech kontroluję,
nim wiarę [...] - GONYA
Nim trwasz chwilo,którą nazywam życiem, nim oddech kontroluję, nim wiarę [...] - GONYA
32 239 wyświetleń
349 tekstów
20 obserwujących
  • GONYA

    10 April 2024, 15:46

    Dziękuję Tobie.

  • Agnieszka W.

    6 April 2024, 19:49

    Takie to czułe i dobre... Piękny wiersz.