Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Być słońcem w pochmurny dzień...tego pragnę...tego chcę "

Nim słońce zajdzie...Pomyśl o mnie...
Ciekawe...Pomyślisz o mnie?
Niech chmury rozstąpią się łagodnie
Nim promień zapomni mojego imienia dźwięk.
Pomyśl dzisiaj o mnie...proszę Cię.
Niech wiatrem niesione Twoje myśli tańczą walca wesoło.
Dusza moja uparta podda się...
Zegar wskazówki zgubi na chwilę
Kiedy ja pomyślę o Tobie mile...
By dotrzeć do Ciebie myśli zdołały.
By promienie złociste Ciebie ogrzały
Tak bym chciała rozpromienić Twój świat cały.

13.11.2020
18:18

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!