Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo bez gwiazd

nim się pustka
czasem wypełni

serce niechaj drży

niczym skrzypiec
zerwane struny dźwięku

a cisza otulona w noc
uleci do twoich rąk

szukając gwiazd

bez których całe niebo
w ciemności zastygło

101 619 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    7 May 2015, 19:45

    Giuli, Malusia, Mill
    Dziękuję, że przybyliście i zostawiliście tu swój uśmiech,
    który z radością odwzajemniam :)

    Pomijam dziwotę starego dziada i pozdrawiam w/w :)

  • mill

    5 May 2015, 20:14

    ...śliczny wiersz ;)

  • Malusia_035

    5 May 2015, 12:01

    Zatrzymał mnie treścią ..Śliczny

    Pozdrawiam :))

  • giulietka

    4 May 2015, 11:13

    A jednak, cieszę się mogąc przeczytać ten piękny wiersz, po raz sto pierwszy... ;)