Menu
Gildia Pióra na Patronite

przedwcześnie

nim jeszcze raz zamknę oczy
by usłyszeć myśli nieprzytomne
spojrzę na północ gdzie kroczy
me ciało same nim zapomne

to co odkryte zostało
przykryj

i tylko przed północą umilknij
nie wołaj śmierci przedwcześnie.

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!