Menu
Gildia Pióra na Patronite

płonący człowiek

nikt nie wie, że to ja
lokalny podpalacz
zacieram ślady
sam płonąc w środku
żyły moje wyschły
tylko krzyk kogoś wewnątrz
może mnie zdradzić

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!