Menu
Gildia Pióra na Patronite

I Ty , i Ja

Nikt z nas nie do końca pięknym bywa
bo nas samych niedoskonałość okrywa
Lecz w tej niepoznanej czeluści
zależy co, kto do siebie dopuści
Więc pięknym każdy być może
jeżeli ktoś z boku sercem i duszą dopomoże

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!