Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drodze

"Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga
póki nie stanie u celu" J.R.R. Tolkien

Nie wiem
gdzie mnie prowadzisz

nie widzę
śladów stóp

tylko czas
nie zwalnia

gubię się
na życiowych zakrętach

na bezdrożach
przyklęka serce

zatrzymuje wzrok
we mgle

twoja postać
znika jak sen

jeszcze coś
mówisz szeptem

jesteś drogą do celu
ja jestem tylko

wydeptaną ścieżką.
https://www.youtube.com/watch?v=nWey1DBAchM&ab_channel=a-ha

65 874 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!