Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt nie wie co czuje
uśmiech wszystko usprawiedliwia.
Nigdy się nie dowiedzą
co ja czułam
Strach wlatuje do mnie
jak zaczęłam poznawać ludzi.
Jak chciałam aby oni mnie
postrzegali na tą lepszą.
Byłam głupim dzieckiem
z głupimi marzeniami.
Chciałam poprostu by ktoś wreszcie
mnie zauważył.

3915 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • kukaczka

    31 October 2021, 04:36

    ..ważne jest by samemu siebie zauważyć.🍁
    - nie ma głupich dzieci !
    - marzenia należy realizować, wtedy nie są głupie..

  • 30 October 2021, 17:54

    Nie ma głupich dzieci i głupich marzeń.
    Pozdrawiam. :))