Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozpacz

Nikt nie widział twoich łez
Cały ból skrywałaś w sobie
Stroniłaś od świata
Żeby nikt nie mógł
Spojrzeć ci w oczy
Bo w nich
Tkwiła rozpacz
Serce złamane w pół
Nie byłaś gotowa
Na zaufanie
Chciałaś zamieszkać
W krainie ciszy
Tam jest najlepiej
Nie ma żadnych pytań

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!